Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Dospelosť [undomielka]

každé decko po nej túži a väčšina dospelákov ju nechce...
     Som dospelá. Podľa zákona čosi už vyše dvoch rokov. A okrem toho, že sa môžem podielať na riadení tohto štátu, svojho života a auta, mi to nič nedalo. Skoro dva roky žijem sakramentsky ďaleko od všetkého, čo reprezentovalo môj život. Ďaleko od domova, ďaleko od mojej mäkkulinkej postielky, ďaleko od mojej famílie, ďaleko od mojich milovaných holiek, ďaleko od krásnych miest, ďaleko od žiaru.
     Jasné je to fajn. Už som úplne zodpovedná sama za seba. Napríklad keď sa mi nechce ísť do obchodu tak nejdem... A na druhý deň hladujem. Nemusím domov chodiť posledným autobusom o desiatej, môžem sa zabávať dlhšie. Som si strojcom vlastného šťastia.
     Na druhú stranu mi chýba ten starý život. Nič by som nemusela, ledaže upratovať a učiť sa. Nemusela by som sa starať o to ako prežijem do konca mesiaca, nemusela by som prať... Doma by bolo vždy navarené, sem tam napečené. Všetko by bolo fajn.
     Ale ja som dospelá. Študujem. Žijem ďaleko od všetkého, čo bolo. Každý deň žijem iný sen. Niekedy je to horor, niekedy len nočná mora, inokedy complete happiness. Záleží len a len na mne. JA som si pánom. Idem žiť tak, ako chcem. A tak to bude! Kým neumriem...

Ivuškina spovednica | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    buď ty len rada že študuješ!!! čo ja by som za to dal.. s85 študentské časi.. mám to ešte v čerstvej pamäti, neubehol ešte ani rok.. pritom sa to zdá ako večnosť.. och joj.. no ja som mal luxus aj počas štúdia, na intráku som nikdy nebýval.... ani v meste som nikdy nebýval.. no a teraz som sa presťahoval do BA.. život je zmena, takže ja až teraz prežívam také nejaké to obdobie ako ty.. že čo si nespravýš nenachystáš nemáš.. ako dneska, nestavil som sa kúpiť si dačo na rádno.. no čo bude jabko a cereálie.. :) ale tak ja oboje rád takže v pohode :D.. len škoda že už mlieko došlo :D.. kokos do prčic suché cereálie jablkom zahrízať, musím ja ísť hneď ešte do obchodu zbehnúť pokial nezatvoria :P ešte že som si pri písaní tohoto spomenul, zachránila si moje ranajky vďaka :P... bežím..bye
    publikované: 21.03.2011 20:49:48 | autor: pamp (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. HI
    Veď o tom je život chytiť ho do svojich rúk a nebyť na nikom závislý, začiatky sú sranda hlavne pre takých ľudí bez fantázie pre stravovanie ako som ja :P Podľa mňa ten starý život ako ho nazývaš je dobrý akurát tak na poučenie a aby bolo na čo spomínať. Teraz sa začína nová éra kde je všetko pre teba a kde máš čas si splniť všetko to čo si si doposiaľ naplánovala. Ale nezabúdaj že škola sa zíde určite ... ak nie obor tak kontakty isto. A po nej môžeš zamieriť do sveta hľadať svoj sen tak ako to urobím aj ja hneď ako doštudujem. A stále sa nemôžem dočkať čo z tej mojej hlavy plnej ideálov sa uskutoční aj v tomto reálnom svete. Netreba mrhať časom a sťažovať si na život, treba s ním niečo robiť, niečo čo ho naplní. Idem dopísať bakalárku a mimochodom cereálie s jablkom nie je to až taká zla kombinácia ;)
    Good luck
    publikované: 09.04.2011 17:54:31 | autor: Daarko (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014